European BIM Summit 2021

European BIM Summit 2021

L’esdeveniment de referència internacional anual sobre tecnologies BIM | 22 d’octubre de 2021

La digitalització ha conquerit tots els àmbits de la societat, i el sector de la construcció ha d’acollir un avanç que aporta eficàcia, productivitat, optimització de costos i compliment de terminis. Cada vegada més promotores treballen amb projectes dissenyats seguint la metodologia BIM, i les administracions públiques estan adoptant el model digital tridimensional com a base de les seves licitacions.

Després de sis edicions incentivant la implantació del Building Information Modelling, l’European BIM Summit dóna un nou salt. La cimera que tindrà lloc el 22 d’octubre al World Trade Center de Barcelona serà referent en el sector AECO pel que fa a l’aplicació de tecnologies digitals de la construcció, industrialització i sostenibilitat.

Construcció 4.0

Construcció 4.0 és el concepte que guiarà un esdeveniment d’abast mundial, que, com ja va succeir en l’edició de 2020, serà generador de nou coneixement. Per a això, compta amb la col·laboració d’experts mundials, que oferiran ponències mai vistes abans sobre la situació del BIM al món i participaran en les tres taules rodones que conformen els eixos de la cita: el Pla d’Execució BIM (PEB) col·laboratiu, la Industrialització de la Construcció, i el Bessó Digital per a l’ús de dades en models BIM.

Cadascuna d’elles debatrà els documents col·laboratius desenvolupats pels equips de professionals de prestigi internacional, que ja estan treballant en la seva redacció.

L’European BIM Summit 2021 es desenvoluparà en format híbrid: presencial i online, per consolidar-se com una de les cimeres BIM més importants del planeta. Durant tota la jornada, els continguts se succeiran de forma àgil i dinàmica, dividits en tres blocs interrelacionats: el BIM, el Lean Construction i l’Integrated Project Delivery (IPD).

Fidel a l’esperit col·laboratiu que li va donar origen, la setena edició de l’European BIM Summit aposta per la participació i la interacció contínua entre congressistes, a través de la BIM App, amb l’objectiu d’enriquir la generació de coneixement. A més, cada assistent obtindrà una còpia dels tres documents de treball col·laboratius.

Més informació i entrades AQUI