FESTA AxA | 18 d’abril | Hotel Alma

FESTA AxA | 18 d’abril | Hotel Alma

Amb l’Homenatge a la Trajectòria, els nous Amics AxA, i la presentació de l’AxA Magazine

Ahir 18 d’abril es va celebrar la festa AxA, trobada de Socis, Amics i Col·laboradors, que busca un moment de reunió de tots els que fem possible l’associació.

L’acte va tenir tres punts destacats, que varen ser, en primer lloc, l’Homenatge a la trajectòria, que en aquesta edició va destacar la feina dels arquitectes Anna Bofill, Lluis Clotet, Emili Donato, Ignacio Paricio i Alfons Soldevila.

A continuació vàrem donar la benvinguda als nous Amics d’AxA, Joaquin Ausejo, Jordi Bernadó, Joan Clos, Diane Gray, Llàtzer Moix, Gloria Moure, Pati Nuñez i Juanjo Puigcorbé.

Desprès vàrem presentar el primer número de la revista d’AxA, publicació que vol tractar temes d’actualitat, amb una visió crítica i de reflexió de passat i de futur, donant suport a l´Arquitectura des de les àrees professional, cultural i social. Aquest primer número, dedicat a l’ Espai Barça, el podeu trobar a la llibreria de la Cooperativa La Capell.

Per acabar, vàrem compartir un còctel servit per l’hotel Alma, patrocinador de l’acte, per continuar la conversa entre tots els assistents.

Homenatjats a la trajectòria
Amics AxA
AxA Magazine