Fundació Mies van der Rohe | Programa estiu / tardor 2021

Fundació Mies van der Rohe | Programa estiu / tardor 2021

La Fundació Mies van der Rohe es complau a presentar el programa per aquest estiu i tardor, on recuperen el protagonisme els esdeveniments presencials i les connexions internacionals.

Amb les propostes d’exposicions i esdeveniments conviden el món a Barcelona per aprofundir en la reflexió i el debat sobre l’arquitectura i l’urbanisme contemporanis, i des de Barcelona els porten al món:

Participen a la Biennale d’Architettura de Venècia amb l’exposició ‘Young Talent Architecture Award 2020. Educating Together’, debats i la cerimònia d’entrega dels premis YTAA. Una exposició que es podrà visitar a l’estiu a la Tongji University (Shangai) i a la tardor a la la POLIS University (en el marc de la Tirana Design Week 2021), a l’ETSAV-UPC (Sant Cugat del Vallès), a la Czech Technical University (Praga) i a la Tokyo University of Science (Tòquio). Pots consultar a ytaaward.com la itinerància completa.

A la tardor s’inaugurarà a la Biennale d’architecture et d’urbanisme de Caen, França, l’exposició “Transformació a gran escala, un nou repte de la sostenibilitat. Kleiburg a Amsterdam, Grand Parc a Bordeus” després del seu pas per la Cité de l’Architecture et du Patrimoine de París.

I el Pavelló Mies van der Rohe acull tot l’estiu la XV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo (BEAU), i la incorpora al recuperat cicle de cinema d’estiu Pantalla Pavelló.

Aquests propers mesos porten altres activitats al Pavelló Mies van der Rohe, amb intervencions artístiques com ‘Never Demolish’ d’Ilka i Andreas Ruby, els concerts de Pavelló de Música i la participació en esdeveniments de la ciutat com el Loop Barcelona o la Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona.

A més es presentarà la publicació “No Fear of Glass” que recull la intervenció del mateix nom de Sabine Marcelis i se suma a la col·lecció de catàlegs d’intervencions artístiques al Pavelló Mies van der Rohe.

Segueix de prop els esdeveniments i participa-hi!