Le Corbusier > Un atlas de paisajes

Le Corbusier > Un atlas de paisajes

Font: HIC>

L’exposició Le Corbusier. Un atles de paisatges moderns, tindrà lloc des del 29 de gener a l’11 de maig al CaixaForum Barcelona.Fuente: HIC>

La exposición Le Corbusier. Un atlas de paisajes modernos, tendrá lugar del 29 de enero al 11 de mayo en el CaixaForum Barcelona.

La mostra fa un itinerari complet per totes les fases de l’obra de Le Corbusier a través d’una extensa col·lecció de dibuixos, pintures, projectes arquitectònics i maquetes d’edificis, peces procedents majoritàriament de la Fondation Le Corbusier a París i del MoMA de Nova York. El visitant podrà contemplar des del treball realitzat en els primers anys de l’artista a Suïssa, fins al final dels seus dies a la Mediterrània, passant per Istanbul, Atenes, Roma, París, Ginebra, Moscou, Barcelona, Nova York i l’Índia.

Més informació

La muestra es un itinerario completo por todas las fases de la obra de Le Corbusier a través de una extensa colección de dibujos, pinturas, proyectos arquitectónicos y maquetas de edificios, piezas procedentes mayoritariamente de la Fondation Le Corbusier en París y del MoMA de Nueva York. El visitante podrá contemplar desde el trabajo realizado en los primeros años del artista en Suiza, hasta el final de sus días en el Mediterráneo, pasando por Estambul, Atenas, Roma, París, Ginebra, Moscú, Barcelona, Nueva York y la India.

Más información