L’urbanista Greg Clark parla a l’AMB sobre el futur de les àrees metropolitanes

Dimecres 20 de juliol a les 9:30h, l’urbanista i assessor de ciutats Greg Clark oferirà la xerrada “Perspectives de futur de les àrees metropolitanes en matèria de desenvolupament social i econòmic”

Aquest dimecres 20 de juliol a les 9:30h, l’urbanista i assessor de ciutats Greg Clark oferirà la xerrada “Perspectives de futur de les àrees metropolitanes en matèria de desenvolupament social i econòmic”.

Clark és expert en polítiques metropolitanes i fundador de Business of Cities, una empresa d’intel·ligència urbana que ajuda les organitzacions a treure el màxim profit de les relacions canviants del segle XXI entre empreses i ciutats. És expert mundial en ciutats, inversió urbana i transició urbana sostenible. Durant una carrera de 35 anys, ha assessorat més de 300 ciutats, 40 governs nacionals, 20 institucions multilaterals i múltiples empreses globals, inversors i gestors de fons.

En el marc del Consell Assessor de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, Clark visitarà la seu de l’ens metropolità per analitzar com evoluciona la situació arreu, en un moment en el que la geopolítica internacional exigeix aquest tipus de reflexió.

Posteriorment s’obrirà un debat amb tots els assistents.

CONVOCATÒRIA

Dia: dimecres 20 de juliol 2022

Hora: 09.30 h

Lloc: Sala de Plens de l’AMB. Edifici A, Carrer 16. Zona Franca, Barcelona


Per a més informació i confirmació d’assistència:

Servei de Comunicació/ Premsa de l’AMB premsa@amb.cat – lbarroso@amb.cat Tel. 667 303 470