MASS IS MORE

MASS IS MORE

Intervenció al Pavelló Mies van der Rohe | De l’1 al 9 d’octubre de 2022

“Mass is More” és la nova intervenció al Pavelló Mies van der Rohe, dins del programa d’intervencions de la Fundació Mies van der Rohe, a càrrec de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) i Bauhaus der Earth que explora l’ús de materials arquitectònics regeneratius i descarbonitzants exposant els processos de múltiples capes que hi ha darrere de la construcció de l’entorn construït.

  • El projecte mostra, a través de diverses intervencions, com l’ús de la fusta i altres materials regeneratius poden ajudar a la reducció d’emissions de CO2 associades amb la construcció.
  • ‘Mass is More’ estableix un diàleg entre la modernitat industrial del segle XX i els nous edificis de baixes emissions propis del segle XXI.
  • L’esdeveniment serveix d’escenari per al llançament de MASS MADERA, una xarxa nacional de pioners la principal missió dels quals és facilitar i impulsar la construcció d’edificacions ecològiques, rumb a la descarbonització de l’arquitectura.

Més informació sobre el projecte: https://miesbcn.com/ca/calendari/%e2%86%92-mass-madera-vicente-guallart-daniel-ibanez/