Miralles. A l’escola

Miralles. A l’escola

Exposició del 28/09 al 24/11a l’ETSAB. 

Sota el títol de MIRALLES. A l’escola, es mostra la tasca acadèmica com a docent d’Enric Miralles a l’ETSAB. Aquesta important faceta de l’arquitecte està poc documentada, encara que va deixar molta repercussió internacional, ja que Miralles va ser catedràtic, professor convidat i conferenciant en destacades universitats de tot el món.   

L’exposició, conformada entre d’altres per textos, presentacions, llibres, dibuixos i programes de curs, presenta per primera vegada les seves etapes en l’àmbit acadèmic. Recordant que des de l’any 1977 va formar part del grup de joves docents, liderat per Albert Viaplana, que encara són considerats com un referent a l’ETSAB, la mostra posa l’accent principalment en els cursos des del 1994 fins al 1997 en els quals Enric Miralles va dirigir tres tallers consecutius de projectes d’últim curs. 

Aquesta mostra, comissariada per Carme Ribas i Ton Salvadó, completa el cicle de cinc exposicions de l’homenatge MIRALLES, que durant aquest 2021 ha donat a conèixer al gran públic l’obra i la figura d’Enric Miralles.


Exposició: MIRALLES. A l’escola

Data: Del 28/09 al 24/11

Lloc: ETSAB.  Av. Diagonal, 649-651 Barcelona

Preu: Entrada Gratuïta


Les activitats de MIRALLES estan comissariades per Benedetta Tagliabue i Joan Roig i Duran, i organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport del Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT i diferents empreses i institucions privades.