Oberta la inscripció al Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà

Oberta la inscripció al Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà

Inscripcions obertes del 20 d’abril al 17 de maig de 2022

El CCCB convoca el Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà, un observatori privilegiat de les ciutats europees que reconeix les millors obres de creació, de recuperació, de transformació i de millora d’espais públics a Europa. El Premi compta amb la col·laboració d’una xarxa de 10 institucions d’arquitectura i urbanisme i més de 50 experts de tot el continent.

En un context com l’actual, en què l’emergència climàtica o la crisi generada per la pandèmia del COVID-19 evidencien que les ciutats de tot el món s’enfronten a reptes nous –climàtics, tecnològics, socials–, el valor de l’espai públic és més significatiu que mai.

El Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà és un certamen biennal i honorífic, que des de l’any 2000 reconeix les millors intervencions de creació, transformació i recuperació dels espais públics de les ciutats europees, i en aquesta onzena edició distingirà obres realitzades entre el 2018 i el 2021.

El Premi, únic guardó d’aquestes característiques a Europa, es renova per impulsar el debat sobre el futur de les ciutats europees en el context post-pandèmic.

Bases i informació sobre la participació a www.publicspace.org