PREMIS FAD 2023

PREMIS FAD 2023

El jurat d’aquest any està integrat per l’arquitecte Joan Roig (AxA) com a president i els vocals Olga Felip (AxA) i José Zabala

ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2023. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h del dimecres dia 25 de gener de 2023.

Per poder participar en els Premis es farà efectiu el pagament de la inscripció, que és de 125 euros per als no associats o associades, IVA inclòs. A partir del primer treball presentat, el preu d’inscripció per a cada un dels treballs addicionals serà de 30 euros. La inscripció serà gratuïta per als socis i sòcies d’ARQUIN-FAD —o per a qui s’hi associï—, i hagin satisfet la quota anual.

ARQUIN-FAD no acceptarà cap obra que hagi estat presentada en edicions anteriors dels Premis FAD.

Fes-te soci AQUÍ

PREMIS FAD D’ARQUITECTURA I INTERIORISME 2023

(bases català) (bases castellà) (bases portuguès)

Els Premis FAD arriben a la seva 65ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2022 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

L’interiorista i enginyer industrial Francesc Rifé presidirà el jurat acompanyat per Xavier Delgado, Carme Fiol, Uriel Fogué, Patrícia Santos Pedrosa i Jelena Prokopljević.

PREMI FAD DE PENSAMENT I CRÍTICA 2023

(bases català) (bases castellà) (bases portuguès)

Es convoca la 18ª edició del Premi FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2022.

El jurat d’enguany està integrat per l’arquitecta Anna Martínez Duran, presidenta i els vocals Rafael Gómez-Moriana i Lluís Alexandre Casanovas.

PREMIS FAD INTERNACIONALS 2023

(bases català) (bases castellà) (bases portuguès)

ARQUIN-FAD convoca la 10ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2020 i el 2022, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’aquest any està integrat per l’arquitecte Joan Roig com a president i els vocals Olga Felip i José Zabala.