PREMIS FAD 2024

PREMIS FAD 2024

ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2024

Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h del dimecres dia 31 de gener de 2024.

Inscripció oberta el dia 15 de gener de 2024.

Per poder participar als Premis, es farà efectiu el pagament de la inscripció, que és de 225 euros per a les persones no associades. A partir de la primera obra presentada, el preu de la inscripció de cadascuna de les obres addicionals serà de 125 euros. Per a les sòcies i socis d’ARQUIN-FAD la inscripció és gratuïta i el preu de les obres addicionals següents serà de 50 euros. Les persones que s’associïn a ARQUIN-FAD a partir de la data d’obertura de la convocatòria i paguin la quota anual de 280 euros, el preu de la segona obra addicional i següents serà de 50 euros. Tots aquests preus són amb IVA inclòs.

PREMIS FAD D’ARQUITECTURA I INTERIORISME 2024

(bases català) (bases castellà) (bases portuguès)

Els Premis FAD arriben a la seva 66ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2023 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

PREMI FAD DE PENSAMENT I CRÍTICA 2024

(bases catalánbases castellano / bases portugués)

Es convoca la 19ª edició del Premi FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2023.

PREMIS FAD INTERNACIONALS 2024

(bases catalán / bases castellano / bases portugués)

ARQUIN-FAD convoca la 11ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2021 i el 2023, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.