Presentació “Hija de la dicha” de Dídac P. Lagarriga

Presentació “Hija de la dicha” de Dídac P. Lagarriga

Dimecres 15 de desembre a les 19h | Galeria H2o

Presentació del llibre “Hija de la dicha” de Dídac P. Lagarriga, amb la participació de Jesús Aguado, poeta i traductor, Pilar Sampietro, periodista i directora del programa Mediterráneo a Radio3, i Joaquim Ruiz Millet, galerista i editor.

Presentación del libro “Hija de la dicha” de Dídac P. Lagarriga, con la participación de Jesús Aguado, poeta y traductor, Pilar Sampietro, periodista y directora del programa Mediterráneo de Radio3, y Joaquim Ruiz Millet, galerista y editor.

[CAT]A l’agost de 2020, en plena pandèmia vírica, una notícia es va tornar viral: a la costa de Grècia, una nena de 4 anys va ser arrossegada pel vent amb el seu unicorn inflable fins a ser rescatada per un ferri a diversos quilòmetres de la costa.

A partir d’aquesta anècdota, Dídac P. Lagarriga esbossa a Hija de la dicha un entramat de referències per a repensar el trajecte inesperat d’aquesta nena per la mar, des de la mitologia grega al drama migratori en el Mediterrani actual, de l’emergència climàtica al viatge iniciàtic interior.

[ES]En agosto de 2020, en plena pandemia vírica, una noticia se volvió viral: en la costa de Grecia, una niña de 4 años fue arrastrada por el viento con su unicornio hinchable hasta ser rescatada por un ferry a varios kilómetros de la costa.

A partir de esta anécdota, Dídac P. Lagarriga esboza en Hija de la dicha un entramado de referencias para repensar el trayecto inesperado de esta niña por el mar, desde la mitología griega al drama migratorio en el Mediterráneo actual, de la emergencia climática al viaje iniciático interior.


PRESENTACIÓ | PRESENTACIÓN
“Hija de la dicha” de Dídac P. Lagarriga
Dimecres 15 de desembre a les 19h
Miércoles 15 de desembre a les 19h


Galeria H2o

Carrer Verdi, 152
08012 Barcelona
934 151 801
http://www.h2o.es