RCR Arquitectes són nomenats Officiers des Arts et des Lettres a França

RCR Arquitectes són nomenats Officiers des Arts et des Lettres a França

L’estudi català RCR Arquitectes, socis d’AxA, ha estat distingit amb l’Ordre des Arts et des Lettres de França, una condecoració honorífica concedida pel Ministeri de Cultura francès des de mitjans dels anys cinquanta.  Els arquitectes han estat anomenats Officiers –segona condecoració de l’Ordre–, després de complir el requisit de cinc anys com a Chevaliers. La distinció els ha estat atorgada aquest dijous 4 d’octubre per Françoise Nyssen, ministra de Cultura de la República Francesa

Publicat a Actualitat COAC el 5 d’octubre de 2018

L’estudi català RCR Arquitectes ha estat distingit amb l’Ordre des Arts et des Lettres de França, una condecoració honorífica concedida pel Ministeri de Cultura francès des de mitjans dels anys cinquanta.

Els arquitectes han estat anomenats Officiers –segona condecoració de l’Ordre–, després de complir el requisit de cinc anys com a Chevaliers. La distinció els ha estat atorgada aquest dijous 4 d’octubre per Françoise Nyssen, ministra de Cultura de la República Francesa.RCR és un estudi d’arquitectura establert a Olot fa trenta anys per Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, referent en arquitectura i paisatgisme per la seva sensibilitat i atenció al context. La seva obra ha rebut nombrosos guardons nacionals i internacionals, entre els quals destaca el Premi Pritzker 2017.

A França han construït projectes de referència en l’àmbit cultural, com el celebrat Museu Soulages de Rodez, un dels més visitats del país. Actualment s’ocupen d’un important projecte a París (el primer que construiran a la capital), un centre cultural a l’Ile Seguin. D’altra banda, enguany representen Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia.

RCR Arquitectes comparteix la distinció de Chevalier des Arts et des Lettres amb l’estudi català Archikubik i la distinció d’Officier amb l’arquitecte Ricardo Bofill.