RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘MOTLLO’, PRIMERA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’ | 28/9/2017 | TRESPA DESIGN CENTER

Vídeo de la primera sessió del cicle ‘Anada/tornada: trajectes, converses, arquitectura’ organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura amb la col·laboració de TRESPA.

En aquesta ocasió, la intenció ha estat posar en contacte l’arquitectura dels estudis locals catalans amb estudis de la resta de l’estat espanyol, veient l’exercici de la professió des de diferents òptiques, amb sis cites a Barcelona i sis cites en diferents ciutats importants en la seva àrea d’influència referent a l’arquitectura: A Coruña, Madrid, Palma, Pamplona, ​​Sevilla i València.

En aquest primer debat, al voltant de la temàtica ‘MOTLLO’, hi participen l’estudi navarrés Tabuenca&Leache i els catalans Garcés -de Seta- Bonet i Ravetllat Ribas. En feines més o menys recents els estudis s’han hagut d’enfrontar a edificis ja construïts donant-hi nous usos, usos d’una substància diferent que s’han hagut d’adaptar al continent preestablert.

Modera la taula l’Enric Llorach, doctor arquitecte , que ajuda a establir referències i diàlegs entre les obres dels estudis, intentant esbrinar la llavor de les propostes.

La trobada va tenir lloc a l’espai Barcelona Trespa Design Center, davant del Mercat del Born (c. de la Ribera, 5).