RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘ANDY GROARKE (CARMODY GROARKE) PARLA AMB OLGA FELIP (ARQUITECTURIA)’, PRIMERA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ARCHITECTURE INTERVIEWED’ | 21/2/2019 | BARCELONA

Donem pas al cicle de xerrades ‘Architecture Interviewed’, organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, amb el vídeo de la primera sessió ‘Andy Groarke (Carmody Groarke) parla amb Olga Felip (Arquitecturia).

L’estudi londinenc Carmody Groarke, representat per l’Andy Groarke, es entrevistat en un format de proximitat per Olga Felip (AxA), de l’estudi gironí Arquitecturia, en un acte que dura aproximadament una hora. Entre els dos van mostrant la feina de l’estudi londinenc, les afinitats paral·leles a la seva activitat i d’altres anècdotes de difícil accés en una conferència magistral.

Ambdós estudis van iniciar la seva carrera l’any 2006 i actualment formen part de la nova prometedora fornada de joves estudis europeus.

Carmody Groarke ha estat multipremiat per diferents institucions de prestigi i ha la seva feina ha estat publicada en monogràfics tan reconeguts com El Croquis o la revista 2G.