RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘O’DONNELL + TUOMEY PARLA AMB ELIAS TORRES (MARTÍNEZ LAPEÑA-TORRES)’, SEGONA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ARCHITECTURE INTERVIEWED’ | 21/3/2019 | BARCELONA

Vídeo de la segona sessió del cicle ‘Architecture Interviewed’, organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa.

L’estudi dublinès O’Donnell+Tuomey es presentat i interpelat en un format de proximitat per Elías Torres (AxA), de l’estudi Martínez Lapeña-Torres.

Mitjançant una sèrie de preguntes concretes, l’arquitecte eivissenc deixa endevinar afinitats paral·leles a la seva activitat i d’altres anècdotes que els autors volen compartir en un ambient distés, allunyat de la clàssica conferència magistral. És l’oportunitat de conèixer de primera mà la feina delicada d’aquest estudi de dilatada trajectòria que no hem tingut l’oportunitat de sentir en directe a Barcelona.

La feina de l’estudi irlandès ha estat multi premiada, destacant el guardó del RIBA GOLD MEDAL de l’any 2015. Dins la mateixa institució, l’estudi de Martínez Lapeña- Torres va rebre el RIBA International Fellowship l’any 2016, any en que també va ser guardonat amb el Premio Nacional de Arquitectura que atorga anualment el Gobierno de España.