RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘STEPHANIE MACDONALD PARLA AMB ANNA PUIGJANER’, CINQUENA I ÚLTIMA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ARCHITECTURE INTERVIEWED’ | 9/5/2019 | BARCELONA

Vídeo de la cinquena sessió del cicle ‘Architecture Interviewed’, organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa.

L’arquitecta anglesa Stephanie Macdonald, socia fundadora de 6a architects, es presentada i interpel·lada en un format de proximitat per Anna Puigjaner, sòcia fundadora de l’estudi barceloní MAIO, en un acte d’una hora aproximadament.

Desprès d’una presentació inicial, Stephanie Macdonald explica la feina de l’estudi, una de les trajectòries amb més projecció del Regne Unit i que tindrem l’oportunitat de veure-la i sentir-la comentada per un dels seus autors. Arrel d’aquesta exposició, Anna Puigjaner planteja una sèrie d’observacions que permeten establir un diàleg al voltant dels projectes, també dels possibles vincles i afinitats, i d’altres curiositats que les autores volen compartir en un ambient distés, allunyat de la clàssica conferència magistral.

La feina de l’estudi anglès ha estat premiada i reconeguda pel RIBA en múltiples ocasions, amb guardons, mencions i seleccions en diferents categories durant el transcurs dels anys, així com als EU Mies Awards. Recentment, la seva obra ha estat publicada a revistes tan rellevants com ‘El Croquis’, en número monogràfic. L’obra de l’estudi MAIO, una de les pràctiques emergents més destacades de l’útima dècada, i avui totalment consolidada, també ha rebut amplis reconeixements a nivell nacional i europeu, amb gran importància en l’aspecte docent i investigador.

STEPHANIE MACDONALD PARLA AMB ANNA PUIGJANER