RECONEIXEMENT A LA TRAJECTORIA | LLUÍS CANTALLOPS

RECONEIXEMENT A LA TRAJECTORIA | LLUÍS CANTALLOPS

ARQUITECTES PER L’ARQUITECTURA RET HOMENATGE A SOCIS DESTACATS

Arquitectes per l’Arquitectura, una vegada més, ha volgut homenatjar a tots aquells socis que d’una manera o altra han ajudat a l’impuls i l’expansió de la qualitat de l’Arquitectura.  En societats com la japonesa, és habitual mostrar respecte i deferència per la gent gran. És una mostra que sensibilitza, especialment a les generacions més joves, de la importància de l’experiència que tenen professionals que han treballat per a la societat durant molts anys de la seva trajectòria.

És per això que AxA vol destacar especialment aquests associats, posant de manifest la seva aportació al desenvolupament de la nostre arquitectura, les nostres ciutats i el nostre territori.

Continuant amb els actes que vàrem iniciar a finals de 2020 dedicats a Oriol Bohigas, Lluís Nadal i Ramon Maria Puig, en aquesta ocasió l’he dedicat a Lluís Cantallops, que des de diferents posicions ha ajudat al desenvolupament de la nostra Arquitectura i els seus valors passats, presents i futurs.

L’acte va tenir lloc ahir, 9 de juny, i va començar amb una visita guiada a l’edifici Tritón de Barcelona, per concloure amb un pica-pica al Garagebeer del mateix edifici.

L’edifici Tritón, ubicat al barri barceloní de Poble Nou i obra de Lluís Cantallops, Saeta Estudi i Juan Domingo, va ser seleccionat pels Premis Ciutat de Barcelona 2010 a la categoria d’Arquitectura i Urbanisme.