Tribuna CoAC: Conferència de Go Hasegawa presentat per Elías Torres

Tribuna CoAC: Conferència de Go Hasegawa presentat per Elías Torres

Avui dijous 8 de juny a les 19 h l’arquitecte japonès Go Hasegawa oferirà una conferència a la Sala d’Actes del COAC, que portarà per títol “Amplitude in the Experience of Space”. En ella parlarà* sobre com els espais arquitectònics poden portar o despertar habilitats i sensacions que posseeixen per naturalesa humana.

A través de la pràctica, ell ha estat sempre conscient d’aquest fet. Com podem ampliar les nostres capacitats i sensacions amb espais arquitectònics? En aquesta conferència l’arquitecte voldria parlar-ne, especialment des del punt de vista de la dimensió espacial, la gravetat i el temps, a través dels seus diferents projectes. Go Hasegawa serà presentat per Elias Torres.

Go Hasegawa és un arquitecte japonès amb seu a Tòquio. Es va graduar amb un Màster d’Enginyeria de l’Institut de Tecnologia de Tòquio el 2002, després de la qual cosa va treballar amb Taira Nishizawa Architects, abans d’establir el 2005, Go Hasegawa & Associates. Ha estat professor visitant a l’Institut de Tecnologia de Tòquio, l’Acadèmia d’Arquitectura de Mendrisio a Suïssa, l’Escola d’Arquitectura d’Oslo a Noruega, i la Universitat de Califòrnia als Estats Units. Actualment és John T. Dunlop Design Critic in Architecture a la Harvard Graduate School of Design. Ha rebut diversos premis, incloent el Premi Shinkenchiku 2008 i el 2014 AR disseny d’avantguarda. Des del 2015 és doctor en Enginyeria per l’Institut de Tecnologia de Tòquio. La seva primera monografia, “Go Hasegawa obres” va ser publicada per TOTO Editors el 2012 i recentment al gener del 2017 una nova monografia ha estat publicada per a+u.

Es prega confirmació d’assistència.