Última jornada del cicle Lliçons sobre Barcelona: “Barcelona: metròpoli expansiva o indecisió metropolitana”

Última jornada del cicle Lliçons sobre Barcelona: “Barcelona: metròpoli expansiva o indecisió metropolitana”

El proper dijous 13, celebrarem l’última xerrada del cicle Lliçons sobre Barcelona: “Barcelona: metròpoli expansiva o indecisió metropolitana”. Comptarem amb Joan Busquets, arquitecte; Juli  Esteban, arquitecte; Joan Trullén, Vicepresident de planificació estratègica. Àrea metropolitana de Barcelona; Jordi Borja, geògraf-urbanista; Francesc Muñoz, Director de l’Observatori de la Urbanització de la UAB; i Vicente Guallart, arquitecte en cap de Barcelona.

El cicle “Lliçons sobre Barcelona” es planteja com a homenatge a Manuel de Solà-Morales (+27-11-2012), professional i professor, reconegut internacionalment. Es basa al seu llibre “Ten lessons on Barcelona”, premi Ciutat de Barcelona 1985. S’intentaran posar al dia els termes més rellevants de l’urbanisme de la Ciutat, tractats en aquell llibre, i desenvolupats sota el punt de vista de la transversalitat que donaran especialistes de diferents camps.

L’acte es celebrarà el 13 de juny a les 19:00 a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu, és gratuït i obert a tothom. Cal inscripció a info@arqxarq.es