VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA ‘UBICUIDAD’ DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’

VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA ‘UBICUIDAD’ DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’

Vídeo de la vuitena sessió del cicle organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, amb l’estudi català OliverasBoix i els valencians Javier García Solera i Forma Arquitectes

En aquesta edició han participat l’estudi català OliverasBoix i els valencians Javier García Solera i Forma Arquitectes. La ubiqüitat ha estat el tema de la xerrada, des del punt de vista de fer arquitectura que vol ser vista o, al contrari, treballa per passar desapercebuda. En quines de les seves obres hi ha una voluntat de ser una cosa o una altra per al seu entorn.

Introspecció, neutralitat, reclam, conceptes perquè els estudis convidats expliquin, mitjançant algunes de les seves obres, la seva relació amb la disciplina tan des d’un punt de vista més tècnic com des d’aproximacions més abstractes, depenent de la seva manera d’entendre la pràctica arquitectònica.

Ha moderat la taula Alberto Peñín, doctor arquitecte per l’ETSAB, professor de projectes de la mateixa escola com a co-director de la Càtedra Blanca, i director de la revista Palimpsest.