Visita d’obra acabada ‘Rehabilitació de l’entorn del pati posterior del Museu Picasso

Visita d’obra acabada ‘Rehabilitació de l’entorn del pati posterior del Museu Picasso

L’estudi +MMASS ARQUITECTURA (AxA) realitza una visita guiada a l’obra el dimarts 8 d’octubre a les 12:00h.

PROJECTE I OBRA EN ELS ENTORNS DEL PATI DE DARRERA DEL MUSEU PICASSO PER A LA REFORMA PER A CONVERSIÓ EN FAÇANES DE LES MITGERES DELS DARRERES DELS HABITATGES DE CIRERA 1,3,5 i 7 AIXÍ COM NATURALITZACIÓ DELS BAIXOS AL VOLTANT DEL REFERIT PATI

El projecte es situa al barri de “La Ribera“ a Ciutat Vella de Barcelona, i vol resoldre les façanes mitgera dels darreres del edificis de Cirera 1, 3, 5 i 7; mitgeres resultant de l’enderroc de les construccions de l’antiga fabrica de xocolates de Mauri; i per actualment escenari del pati de darrera del museu Picasso.

Forma part d’una operació conjunta de reforma i reordenació de la globalitat de les façanes ressenyades, reformant-les per passar de mitgeres amb 4 obertures històriques i il·legals, sense cap ordre ni concert a una façana dissenyada i projectada però que sense renunciar a la seva individualitat; s’entengui com una operació global i en resulti l’escenari, i per tant façana principal dels referits darreres del museu Picasso. L’estat actual de les façanes referides es una sèrie de paraments, gairebé sense obertures, amb caràcter més aviat de parets mitgeres que no pas de façana.

La intervenció preveu la reordenació de la façana obrint nous forats, i un sòcol de reixa naturalitzada amb vegetació, en planta baixa. El projecte pretén generar una composició harmoniosa amb el conjunt d’edificis veïns, el pati del Museu Picasso i sobretot amb el propi entorn.

Activitat gratuita

Inscripcions i més informació AQUI

Organitzat per