Visita a l’Escola Massana i la Plaça de la Gardunya amb Carmé Pinós i Escofet

Visita a l’Escola Massana i la Plaça de la Gardunya amb Carmé Pinós i Escofet

El passat divendres 2 de febrer vam visitar l’Escola Massana i la urbanització del conjunt a la Plaça de la Gardunya, projecte de l’estudi de Carme Pinós, associada d’AxA, i amb mobiliari urbà produït per Escofet, patrocinador de l’associació.


La intervenció, l’última de gran envergadura realitzada al casc antic de la ciutat, ha estat complexa i seguida amb gran interès, no només pel públic especialitzat, sinó per tota la ciutadania donat el seu simbolisme en l’imaginari popular. Carme Pinós es va explicar detalladament, procurant aclarir totes aquelles decisions que han donat la configuració final de l’edifici, així com els inicis en el seu ús per part dels estudiants.

A la visita, restringida, van participar-hi 45 assistents. En aquesta ocasió, donada l’alta demanda, 25 sol·licituds de visita no van poder ser ateses. Aprofitem per recordar-vos, per a properes visites, que els associats tenen prioritat en l’ordre d’inscripció, i us animem a formar part d’Arquitectes per l’Arquitectura emplenant el full de sol·licitud que podeu trobar al nostre web.