Congrés ‘Arquitectura: cambio de clima’ | Visita dels estudiants becats per AxA i reflexions en diferents articles

Congrés ‘Arquitectura: cambio de clima’ | Visita dels estudiants becats per AxA i reflexions en diferents articles

Des d’Arquitectes per l’Arquitectura – col·laborador del Congreso- vàrem oferir diverses beques per als estudiants de les nostres escoles d’Arquitectura. Ha estat per a tots ells una experiència magnífica, que repetirem, sens dubte, amb futurs intercanvis amb la Fundación Arquitectura y Sociedad.

Els passats dies 29 i 30 de juny va tenir lloc a Pamplona el IV Congreso Internacional de Arquitectura, sota el lema Arquitectura: Cambio de Clima.

Hi varen participar tot un seguit d’arquitectes capdavanters de la professió com Reem Koolhaas, Kjetil Thorsen (Snohetta), Jean Ph. Vassal o Bjarke Ingels entre d´altres.

Un parell de dies intensos, en els que es va poder reflexionar sobre la conveniència de reorientar l’Arquitectura en aquest nou cicle, responent al canvi climàtic, per tal d’afrontar els nous desafiaments que es plantegen amb noves estratègies.

Estem convençuts que la nostra relació amb la Fundación, iniciada ara ja fa uns anys, seguirà aportant nous valors i reptes a l’Arquitectura des de la cultura i el compromís social.

(Podeu trobar més opinions sobre el Congreso clicant aquí)

*Roger Badia, Mariona Massons, David Mayol, estudiants becats a la imatge