VISITA OBRA EN CONSTRUCCIÓ EDIFICI POLIVALENT PER ATENDRE PACIENTS COVID-19 (EDIFICI RIPOLL) HOSPITAL PARC TAULÍ DE SABADELL

VISITA OBRA EN CONSTRUCCIÓ EDIFICI POLIVALENT PER ATENDRE PACIENTS COVID-19 (EDIFICI RIPOLL) HOSPITAL PARC TAULÍ DE SABADELL

DIVENDRES 8 D’ABRIL A LES 16:30h.

El proper divendres 8 d’abril continuarem amb l’agenda de visites d’Arquitectes per l’Arquitectura, amb una visita a l’obra del nou edifici polivalent de l’hospital Parc Taulí de Sabadell, obra de l’equip d’arquitectes Sanabria&Planas-Gallego, arquitectes (SPG) i MED architects, amb la participació del Grup Calaf, patrocinador d’AxA.

El projecte amplia les actuals instal.lacions de l’hospital Parc Taulí a Sabadell, amb un nou edifici polivalent – Edifici Ripoll-, incorporant dues Unitats de Cures Intensives, i dues plantes d’hospitalització.
La configuració de l’edifici ve determinada pel fet de ser un projecte i obra, que s’ha d’executar en terminis molt reduïts, pel que totes les solucions constructives es plantegen des de la industrialització, aplicant en el procés les metodologies Lean i BIM.

La volumetria és rectangular amb planta baixa, tres plantes pis i un soterrani, amb un edifici passera de connexió ambl’edifici Taulí, des de les plantes pis.La imatge de l’edifici respon a la seva construcció industrialitzada, executada amb mòduls repetitius.
Estructura de formigó industrialitzada de grans llums, amb mòduls industrialitzats de façana inclouentel tancament i la fusteria. Es cerca la màxima repetició del mòdul, per millorar el màxim rendiment i seriació en l’execució, i alhora fer l’edifici més flexible. Construcció de l’edifici totalment en sec.
L’acabat exterior de la façana es realitza amb xapa miniona, passeres exteriors de manteniment amb una doble pell de deployé d’alumini, per donar privacitat i control climàtic.
L’inici de l’obra ha sigut a principis de novembre, i actualment està en procés de finalització. El projecte es una UTE de Calaf-Serom-Cimelsa.
Us esperem!

Cal inscripció prèvia | Places limitades 
Més informació i inscripcions a info@arqxarq.es