101 curiositats de Sant Gervasi

101 curiositats de Sant Gervasi

Presentació del llibre dels autors Albert Anglès, Josep Arisa, Manuel Castellet, Ferran Colombo, Jaume de Oleza (AxA), Jesús Mestre, Ester Rodríguez i Araceli Vilarrassa

Aquest dimecres dia 22  a la llibreria Casa Usher,  s’ha presentat el llibre 101 curiositats de Sant Gervasi, dels autors Albert Anglès, Josep Arisa, Manuel Castellet, Ferran Colombo, Jaume de Oleza, Jesús Mestre, Ester Rodríguez i Araceli Vilarrassa, editat per l’editorial Efadós.

Un llibre que a través de 101 capítols explica la història d’aquest municipi que es va annexionar a la ciutat de Barcelona fa 125 anys. Aquest llibre vol ser un recorregut des de la formació del municipi de Sant Gervasi, l’any 1727 fins als nostres dies, descrivint moltes de les curiositats que han conformat aquest barri de la ciutat.

Els temes d’arquitectura han estat escrits per Jaume de Oleza.

El llibre apareix amb motiu d’aquest 125è aniversari i representa una reflexió sobre els fets històrics més rellevants i l’arquitectura, que han marcat i definit la idiosincràsia de Sant Gervasi. Un mosaic d’anècdotes que ens permetran conèixer encara més aquest barri de la part alta de la ciutat.

Més informació AQUÍ