20 anys de Premis AJAC al Centre d'Arts Santa Mònica

20 anys de Premis AJAC al Centre d'Arts Santa Mònica

El dijous 11 de febrer es celebrarà la cloenda de les INEXPERIÈNCIES i es presentaran els premis de l’any entrant per part de l’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya)

A continuació, reproduïm el seu comunicat:

“Aquest 2016 tornen els PREMIS AJAC, i per aquest motiu les inexperiències IX arriben a la seva fi. I hem pensat que la millor manera de posar punt final seria realitzar un acte en el qual poder reunir-nos tots, una INEXPERIÈNCIA de cloenda i iniciar aquell mateix dia l’acte de presentació de la nova edició dels PREMIS AJAC X.
Amb la mirada posada al CONGRÉS D’ARQUITECTURA que s’està organitzant des del COAC per aquest nou any, dibuixarem una mirada conjunta sobre el futur de la professió.
Creiem que si aquest congrés ha de girar al voltant del futur, nosaltres hem de tenir molt a dir, i per això mateix hem decidit donar la veu i protagonisme als nostres premiats.
L’acte serà en torn tres taules rodones on es tractaran els temes que considerem claus per definir el futur de la professió. Acabades les intervencions i debat dels premiats, s’obrirà el torn de paraula a la fila 0, i després a públic i la resta de premiats.

.
DATA: 11 de febrer a les 19.15h
LLOC: Claustre central de l’ARTS SANTAMONICA

 

Per altra banda dins el canal de Youtube de l’Arts Santa Mònica, l’acte es podrà seguir per streaming per a tots aquells que no es puguin desplaçar: https://www.youtube.com/user/artssantamonica