A propòsit de la construcció de l’habitatge amb Cruz y Ortiz i LaCol

A propòsit de la construcció de l’habitatge amb Cruz y Ortiz i LaCol

20 d’octubre a les 19:00h al Pavelló Mies van der Rohe

La Fundació Mies van der Rohe i SCALAE us convidem el dijous 20 d’octubre a la trobada que tindrà lloc al Pavelló Mies van der Rohe a les 19h de la tarda per parlar sobre la construcció de l’habitatge.

Partint de les experiències i el posicionament sobre la construcció de l’habitatge dels estudis LaCol i Cruz y Ortiz que compartiran Eliseu Arrufat i Antonio Cruz, mereixedors de reconeixement en diferents edicions del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premis Mies van der Rohe, s’obrirà una conversa amb una fila zero de ponents formada per Toni Vidal i Lis Figueras (La Mar d’arquitectes), Ramon Bosch i Bet Capdeferro, Jordi Garcés, Jaume Coll i Judith Leclerc, i Blanca Lleó. Moderaran Anna Ramos i Félix Arranz.

Finalment, hi haurà ocasió de compartir conversa amb els assistents a l’espai obert del Pavelló. Si vols participar reserva aquí la teva plaça.

*tenim invitacions especialment reservades pels que teniu el Carnet del Pavelló. Si el tens contacta aquí. Si el vols, pots comprar-lo aquí.