ARCHITECTURE INTERVIEWED | 09/05 STEPHANIE MACDONALD PARLA AMB ANNA PUIGJANER

ARCHITECTURE INTERVIEWED | 09/05 STEPHANIE MACDONALD PARLA AMB ANNA PUIGJANER

Dijous 9 de maig, en el marc de la Setmana d’Arquitectura a Barcelona, celebrem la darrera sessió del cicle de conferències organitzat des de l’associació conjuntament amb Trespa, a les 19:15h al Palau de la Virreina de Barcelona.

L’arquitecta anglesa Stephanie Macdonald, socia fundadora de 6a architects, serà presentada i interpel·lada en un format de proximitat per l’Anna Puigjaner, sòcia fundadora de l’estudi barceloní MAIO, en un acte que durarà aproximadament una hora.

Desprès d’una presentació inicial, la Stephanie Macdonald explicarà la feina de l’estudi, una de les trajectòries amb més projecció del Regne Unit i que durant 40 minuts tindrem l’oportunitat de veure-la i sentir-la comentada per un dels seus autors. Arrel d’aquesta exposició, l’Anna Puigjaner plantejarà una sèrie d’observacions que permetran establir un diàleg al voltant dels projectes, també dels possibles vincles i afinitats, i d’altres curiositats que els autors vulguin compartir en un ambient distés, allunyat de la clàssica conferència magistral.

La feina de l’estudi anglès ha estat premiada i reconeguda pel RIBA en múltiples ocasions, amb guardons, mencions i seleccions en diferents categories durant el transcurs dels anys, així com als EU Mies Awards. Recentment, la seva obra ha estat publicada a revistes tan rellevants com ‘El Croquis’, en número monogràfic. L’obra de l’estudi MAIO, una de les pràctiques emergents més destacades de l’útima dècada, i avui totalment consolidada, també ha rebut amplis reconeixements a nivell nacional i europeu, amb gran importància en l’aspecte docent i investigador.

Us convidem a no deixar-vos perdre aquesta conferència de cloenda del cicle ‘ARCHITECTURE INTERVIEWED’ dins la SETMANA DE L’ARQUITECTURA!