ARQUITECH: CICLE DE JORNADES TÈCNIQUES

ARQUITECH: CICLE DE JORNADES TÈCNIQUES

Segona jornada del cicle ‘ArquiTech’ organitzat per Trespa, patrocinador d’AxA | 14 de març 2019

Programa de la segona jornada del cicle ArquiTech

09: 45h Recepció

10: 00h Micheel Wassouf CEO de EnergieHaus Arquitectes. La rehabilitació energètica tipus EnerPhit-Passivhaus, aplicada en un col·legi públic a Viladecans.

“L’estàndard Passivhaus està reconegut internacionalment com l’estàndard més exigent en eficiència energètica i confort tèrmic per als usuaris. La certificació Passivhaus distingeix entre obra nova i rehabilitació tant per a edificis residencials com edificis no residencials.”

10: 40h Josep Solé Sustainibility & Technical Manager d’URSA
La importància de l’aïllament en l’eficiència energètica

“Es veurà el paper fonamental de l’aïllament per a aconseguir una eficiència energètica en els edificis, així com els aspectes econòmics i ambientals. A més, s’exposaran solucions constructives que URSA proposa per aplicació i la importància de dissenyar els detalls constructius minimitzant els ponts tèrmics. “

11: 20h Fernando Corona Director Tècnic de Trespa

La rehabilitació energètica de l’envoltant.

“Presentació de la rehabilitació de la façana eficient, d’alt rendiment i baix consum. Exemples pràctics de l’estalvi energètic després de la rehabilitació de l’envolvent.”

12: 00h Coffee Break

12: 20h Núria Benet i Juan Manuel Merlos, Tècnics de Daikin

Sistemes eficients de climatització per a habitatges i oficines

“La nova construcció i la rehabilitació necessiten avui en dia solucions de climatització eficients que compleixin amb les més altes prestacions d’eficiència i confort. Es presentaran els productes que compleixen amb aquestes exigències amb exemples de selecció d’equips i estudi de casos d’èxit per a l’aplicació d’habitatges i oficines, mostrant les eines de selecció que Daikin ofereix al mercat professional. “

13: 00h Jose Antonio Alcobendas, CEO de iEnergy

La Innovació Tecnològica en l’Arquitectura

“Una Introducció de la tecnologia actual. Qui som, i quines son les nostres plataformes existents per a l’estudi de l’eficiència energètica. Solucions Tecnològiques.”

Us esperem al nostre Trespa Design Centre (c / de la Ribera maig local) el dia 14 de març a les 09:45h

Assistència gratuïta. Es prega confirmar a tdc.barcelona@trespa.com