Arquitectura e Industria 2020: “Oficio con sentido”

Arquitectura e Industria 2020: “Oficio con sentido”

Nova edició del cicle organitzat per la Fundación Arquitectura y Sociedad amb la colaboració d’AxA

La Fundación Arquitectura y Sociedad organitza amb la col·laboració d’AxA una nova edició del cicle Arquitectura e Industria 2020: “Oficio con sentido” on novament arquitectes exploraran la relació entre la industria i l’arquitectura, i debatran els reptes que els sistemes industrialitzats suposen per a la professió.

Arquitectura e Industria 2020 començarà dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 18:00h., amb una xerrada online en directe sobre textura i forma en col·laboració amb MAPEI, en la que es tractarà el desenvolupament de nous sistemes i materials per a façana al voltant de l’edifici de la Facultad de Psicología de Málaga.

La retransmisió es podrà seguir en directe des del canal de YouTube de la Fundación Arquitectura y Sociedad.

Participaran Eduardo Pérez Gómez de Llps-arquitectos, el Director d’Asistencia Técnica de MAPEI, Gabriel Ortín Rull, i Ramon Sanabria Boix, Patrono de la Fundación i president d’Arquitectes per l’Arquitectura.

Programa:
· Presentació: Gloria Gómez Muñoz, directora de la Fundación Arquitectura y Sociedad
· Muros de luz: Eduardo Pérez Gómez, Llps-arquitectos
· La piel cerámica de la nueva Facultad de Psicología de Málaga. El diseño de su colocación; Gabriel Ortín Rull, Director de Asistencia Técnica de MAPEI
· Col·loqui
Modera: Ramón Sanabria Boix, Patrono de la Fundación i president d’Arquitectes per l’Arquitectura

Fundación Arquitectura y Sociedad, diverses línies de treball
Impulsada per l’arquitecte navarrès Patxi Mangado, la Fundación Arquitectura y Sociedad és una entitat sense ànim de lucre que té com a fi conformar un fòrum de reflexió i debat, així com de promoció d’iniciatives per repensar l’arquitectura en les seves múltiples facetes com una activitat intel·lectual i funcional de servei al conjunt de la societat.
L’activitat de la Fundación més coneguda és la sèrie de Congresos Internacionales de Arquitectura que, de forma biennal i ja en cinc edicions, s’han celebrat al Palacio de Congresos Baluarte, de Pamplona, amb la participació d’alguns dels més destacats arquitectes i pensadors del món.