RE-CICLES

RE-CICLES

‘PROCESO’, SISENA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’ | 15/12/2017 | Salón de Actos del Colegio Oficial de Arquitectos de Madrid (COAM)

Vídeo de la sisena sessió del cicle organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, al voltant de la temàtica ‘PROCESO’, amb l’estudi català H Arquitectes i els madrilenys Jacobo García-Germán i RICA Studio (Lorena del Riu + Iñaqui Carnicero).

El Procés ha estat el tema de la xerrada, entès des de les múltiples interpretacions que el terme en si proposa, ja sigui projectual, constructiu, deconstructiu, conceptual. Qualsevol atribut va ser vàlid perquè els estudis convidats expliquesin, mitjançant algunes de les seves obres, la seva relació amb la disciplina tant des d’un punt de vista més tècnic com des d’aproximacions més abstractes, depenent de la seva manera d’entendre la pràctica arquitectònica.

Modera la taula Ramon Faura, doctor arquitecte i professor d’Història de l’Arquitectura a diverses escoles del país i de l’estranger. Cap de redacció de la revista del CoAC Quaderns (2003-2006), comissari d’exposicions i músic (Le Petit Ramon, entre d’altres).