ARQUITECTURA I LLUM | Prorrogada fins el 12 de juliol

ARQUITECTURA I LLUM | Prorrogada fins el 12 de juliol

Exposició de maquetes de projectes no construïts | Laboratorio de luz Viabizzuno inbarcellona

L’exposició ‘Arquitectura i Llum’ es presenta com una oportunitat per donar a conèixer idees arquitectòniques que no s’han materialitzat. Idees que, tot i no haver estat construïdes, tenen un gran valor per la seva aportació invisible a una trajectòria arquitectònica col·lectiva.

Al suggerent espai que acull el Laboratorio de luz Viabizzuno inbarcellona, al bell mig de la ciutat, les maquetes d’aquests projectes no construïts veuran la llum, de forma metafòrica i literal, per submergir-nos en un univers de possibilitats arquitectòniques on la creativitat i la llum seran els únics protagonistes. Un espai singular dedicat per uns dies a explorar perspectives, fins ara desconegudes, de les nostres arquitectures, i a qüestionar els límits entre allò possible i allò impossible, generant debat entorn de l’aprenentatge sobre l’error i l’evolució d’idees en el temps.


Aquesta iniciativa d´AxA forma part de les Setmanes d´Arquitectura 2024, que programa activitats per tota la ciutat amb la voluntat de promoure la divulgació de projectes arquitectònics, i promoure el coneixement, l´experiència i el debat.


Organitzada per Arquitectes per l’Arquitectura, amb la col·laboració del Laboratorio de luz Viabizzuno inbarcellona

Comissariada i produïda per CarbonNeutralStudio

Del 26 de juny al 3 de juliol de 2024. Entrada lliure

Diputació, 227 | Barcelona