#PremisAJACXI>>> Concurs Disseny de Publicació i Expo!

#PremisAJACXI>>> Concurs Disseny de Publicació i Expo!

L’AJAC posa al vostre coneixement el concurs per la publicació i disseny de l’exposició dels Premis AJAC XI, que enguany celebra la seva vint-i-dosena edició.


Bianualment, l’AJAC organitza els Premis AJAC que reconeix el treball d’arquitectes joves -menors de 40 anys- per la seva feina en diferents àmbits: arquitectura, urbanisme, recerca, difusió de l’arquitectura…

P U B L I C A C I Ó

D’aquests premis se n’edita una publicació/catàleg, i es convoca un concurs públic per a triar el/la dissenyador/a de la publicació que recull els premiats. Se’n farà una edició impresa. El jurat del concurs d’aquesta edició estarà compost per:

– Jelena Prokoplevic, doctora arquitecta.
– Jan Martí, editor i fundador de Blackie Books i en Toni Mascaró, editor gràfic de Blackie Books.
– Les dissenyadores de l’última edició de la publicació, Núria Pujol i Victòria Salsas.
– Un membre de la junta de l’AJAC.

Per participar al concurs es demana un breu CV + portfoli (format lliure). La data d’entrega és el 19 d’abril de 2018 a les 23:59h via correu electrònic i es farà públic el guanyador/a a la festa d’entrega dels Premis AJAC X, el 18 de maig de 2018.

>>> Bases aquí.

E X P O S I C I Ó

Paral·lelament, també es convoca el disseny i producció de a l’exposició dels Premis, que farà itinerància per Catalunya. El jurat estarà format per:

– Ariadna Perich, arquitecta, docent i ex-responsable de conferències i exposicions de CULT. (Sotsdirecció de Cultura ETSAB, 2013-2017), amb un llarg recorregut comissariant i dissenyant exposicions.
– Mamen Domingo, de Domingo¡!Ferré arquitectes. Arquitecta amb dilatada trajectòria en el disseny d’exposicions i guanyadors de l’Emporia d’Or 2016 per muntatge expositiu no itinerant.
– Jordi Capdevila, president de l’AJAC.

Entrega de propostes: 19 d’abril de 2018 fins les 23.59h. Envieu les vostres propostes a premisajac@gmail.com segons les instruccions de l’apartat 9 de les bases.

>>> Bases aquí.