DEBAT OBERT SOBRE LA MODEL

DEBAT OBERT SOBRE LA MODEL

Arriba per fi l’oportunitat de transformació de l’espai de la Model. El tancament de la presó i la recuperació d’aquest espai singular per a la ciutat implica un repte que, de ben segur, necessita un temps de debat i de treball.

Amb l’objectiu d’incentivar el debat en aquesta fase inicial del projecte i d’enriquir-lo amb la presència de mirades expertes, l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitzen un acte el proper 16 d’abril.

Presentarà la jornada Assumpció Puig, degana en funcions del COAC. Seguidament, intervindran Ton Salvadó, director de Model Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, i Benoït Moritz, de l’estudi MS-A Architects, que parlarà sobre el projecte de reconversió de les presons de Saint-Gilles i Forest, a Brusseles.

Després d’un breu descans, donarem pas a la taula rodona, moderada per Jorge Perea, amb alguns dels arquitectes que han treballat sobre la Model durant els darrers anys: Elias Torres i Martínez LapeñaEsteve Bonell i Josep M. GilAntonio Armesto i Carles MartíJoan Forgas i Dolors Ylla-Català; Josep Fuses i Joan Viader; Juli Laviña i Pilar de la Villa; i Enric Sòria. L’acte finalitzarà amb un debat obert amb la participació del públic.

La jornada és gratuïta però, per qüestions d’aforament, és necessària la inscripció.

Dilluns 16 d’abril a les 16.00 h
Sala d’Actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
Plaça Nova, 5 – Barcelona

Més informació