‘Torres+Ferrater’ primera sessió del cicle ‘Chef’s Home’

Amb Carlos i Borja Ferrater, socis d’AxA, coneixerem el perquè del protagonisme de la cuina en l’espai i com els arquitectes han aconseguit resoldre totes les demandes dels xefs | 22 de gener de 2019, 18.00h. a Roca Gallery

Prenent com a fil conductor el nou restaurant Cocina Hermanos Torres dels germans Sergio i Javier Torres, creat per Carlos i Borja Ferrater, en aquesta sessió s’abordarà, entre altres temes, quins van ser els punts d’entesa entre els uns i els altres, i el motiu de la tria de l’estudi de Carlos Ferrater per a aquest projecte tan barceloní.

Durant aquesta sessió coneixerem el perquè del protagonisme de la cuina en l’espai i com els arquitectes han aconseguit resoldre totes les demandes dels xefs endinsant-se en el procés d’ideaciócreació i desenvolupament del projecte per aconseguir un espai que no deixarà indiferent a ningú.

L’acte es planteja com una conversa informal entre tots, posant en comú les dificultats amb què s’han trobat i les diverses perspectives i opinions del resultat final. Per la seva banda, Roca, que ha col·laborat proporcionant els espais de bany i els revestiments del local, desvelarà alguns dels misteris d’aquest projecte.

22 de gener de 2019, 18:00 h.

Roca Barcelona Gallery
Carrer Joan Güell, 211-213
Barcelona