Assemblea d'AxAAsamblea de AxA

L’arquitectura l’hem de salvar entre tots

No et quedis a casa i vine a aportar les teves idees

La arquitectura debemos salvarla entre todos

No te quedes en casa y ven a aportar tus ideas

Dijous 19/12/13
16:30h 1ª convocatòria
17:00h 2ª convocatòria

Sala Segarra (Ateneu Barcelonès)

És molt important que vingueu a la pròxima assemblea d’Arquitectes per l’Arquitectura, que es celebrarà el pròxim 19 de desembre a les 16:30h en primera convocatòria i a les 17:00h en segona a la Sala Segarra de l’Ateneu Barcelonès, situat al carrer Canuda 6, a Barcelona.

La vostra assistència a aquesta reunió és necessària ja que, entre d’altres temes, parlarem de la situació a la que s’ha arribat en els concursos. Estem en una situació insostenible per part de les administracions, que convoquen concursos oberts amb unes condicions lamentables i indignes; i volem aprofitar la trobada per discutir amb vosaltres les possibles iniciatives que estem pensant prendre en els pròxims mesos. També serà important parlar de la nova Llei de l’Arquitectura i del futur d’AxA.

A continuació de l’Assemblea tindrà lloc, al mateix edifici, la conferència Arquitectura a cavall d’una guerra: Centenari del naixement d’Antonio Bonet Castellana, José Antonio Coderch de Sentmenat, i Antoni de Moragas Gallissà.

[wp-modal-login login_text=”Llegir més…” logout_text=” “] [miembro]

Ordre del dia de l’Assemblea

Acte de l’Assemblea de 2012

Pressupost 2014

[/miembro]

Jueves 19/12/13
16:30h 1ª convocatoria
17:00h 2ª convocatoria

Sala Sagarra (Ateneu Barcelonès)

Es muy importante que asistáis a la próxima asamblea de Arquitectes per l’Arquitectura, que se celebrará el próximo 19 de diciembre a las 16:30h en primera convocatoria y a las 17:00h en segunda en la Sala Sagarra del Ateneu Barcelonès, situado en la calle Canuda 6, en Barcelona.

Vuestra asistencia a esta reunión es necesaria ya que, entre otros temas, hablaremos de la situación a la que se ha llegado en los concursos. Estamos en una situación insostenible por parte de las administraciones, que convocan concursos abiertos con unas condiciones lamentables e indignas; y queremos aprovechar el encuentro para discutir con vosotros las posibles iniciativas que pensamos tomar en los próximos meses. También será importante hablar de la nueva Ley de la Arquitectura y el futuro de AxA.

A continuación de la Asamblea tendrá lugar, en el mismo edificio, la conferencia Arquitectura a caballo de una guerra: Centenario del nacimiento de Antonio Bonet Castellana, José Antonio Coderch de Sentmenat, y Antoni de Moragas Gallissà.

 

 

[wp-modal-login login_text=”Leer más…” logout_text=” “] [miembro]

Orden del día de la Asamblea

Acto de la Asamblea de 2012

Presupuesto 2014

[/miembro]