Cicle de conferències ‘Anada/Tornada: trajectes, converses, arquitectura’

Cicle de conferències ‘Anada/Tornada: trajectes, converses, arquitectura’

El proper 28 de setembre comença el cicle ‘Anada/Tornada: trajectes, converses, arquitectura’ organitzat des d’Arquitectes per l’Arquitectura, que es cel·lebrarà els dijous de manera quinzenal en 12 xerrades consecutives fins al març del proper any. Tindrà lloc, alternativament, entre Barcelona i 6 ciutats espanyoles rellevants pel seu interès en l’arquitectura.

‘Després de la contínua bona acollida dels cicles de conferències organitzats des d’Arquitectes per l’Arquitectura, aquest any emprenem l’organització d’unes noves trobades. Adjuntem el cartell dels cicles anteriors:

Aquest any la intenció és posar en contacte l’arquitectura dels estudis locals catalans amb estudis de la resta de l’estat, veient l’exercici de la professió des de diferents òptiques. Proposem 6 cites a Barcelona i 6 cites en diferents ciutats importants en la seva àrea d’influència referent a l’arquitectura: Coruña, Madrid, Palma de Mallorca, Pamplona, ​​Sevilla i València.

Cada trobada comptarà amb tres estudis, dos locals i un de visitant, que desenvoluparan durant 20 minuts el tema triat per a la sessió a través d’una o diverses de les seves obres. Un moderador introduirà la xerrada i als equips, i un cop acabades les exposicions, s’iniciarà i guiarà el debat amb els 3 equips participants. La durada total oscil·la al voltant de 1h i 30min.

La freqüència serà quinzenal, amb una ponència al mes a Barcelona i en una de les ciutats citades, consecutivament, de manera que es pugui fomentar un diàleg i generar un relat. Els equips convidats seran una barreja d’arquitectes joves amb arquitectes de més recorregut, el que contribuirà a enriquir el cicle i en animar un major nombre d’assistents.’

Per a més informació podeu contactar a web@arqxarq.es

Disseny gràfic: Raquel Quevedo