Conferència Stephen Bates | Arquinfad

Conferència Stephen Bates | Arquinfad

Dintre de les activitats del FADfest, Arquinfad organitza la conferència de l’arquitecte i membre del jurat dels Premis FAD Internacionals Stephen Bates que duu per títol “Away from home” el 2 de juliol a les 20h.Dentro de las actividades del FADfest, Arquinfad organiza esta conferencia del arquitecto y miembro del jurado de los Premios FAD Internacionales, Stephen Bates que lleva por título “Away from home” el 2 de julio a las 20h.

Stephen Bates és soci de Sergison Bates Architects, un dels despatxos d’arquitectura més reconeguts del Regne Unit, amb obres que li han merescut, entre d’altres, dos Premis RIBA el 2009 o la participació en la Biennal d’Arquitectura de Venècia el 2008 i 2012. Bates combina la pràctica de l’arquitectura amb la docència com a professor d’urbanisme i habitatge a la Technische Universität de Munic i com a professor John T. Dunlop d’urbanisme i habitatge a la Harvard Graduate Design School, i també amb una activitat regular com a escriptor i conferenciant

Lloc: Auditori Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Barcelona

Día: 2 de juliol a les 20.00h.

Entrada gratuïta. Confirmar assistència

Acte patrocinat per GIRA

Stephen Bates es socio de Sergison Bates Architects, uno de los despachos de arquitectura más reconocidos del Reino Unido, con obras que le han merecido, entre otros, dos Premios RIBA en 2009 o la participación en la Bienal de Arquitectura de Venecia en 2008 y 2012. Bates combina la práctica de la arquitectura con la docencia como profesor de urbanismo y vivienda en la Technische Universität de Munich y como profesor John T. Dunlop de urbanismo y vivienda en la Harvard Graduate Design School, y también con una actividad regular como escritor y conferenciante.

Lugar: Auditorio Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Barcelona

Dia: 2 de julio a las 20.00h.

Entrada gratuita. Confirmar asistencia

Acto patrocinado per GIRA