El CoAC exposa les maquetes dels projectes finalistes del concurs ESPAI BARÇA

El CoAC exposa les maquetes dels projectes finalistes del concurs ESPAI BARÇA

A partir del dimecres 11 de maig es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició Espai Barça: Concurs Nou Camp Nou i Nou Palau Blaugrana.

La mostra, organitzada amb el Futbol Club Barcelona, té per objectiu donar a conèixer tots els projectes finalistes. Així, l’exposició s’estructura en tres espais:

A l’espai arquitectes.cat de plaça Nova s’hi podrà veure el treball realitzat pels equips guanyadors, Pascual-Ausió Arquitectes + Nikken Sekkei i TAC Arquitectes + HOK, amb les maquetes respectives. Els altres projectes finalistes tenen el seu espai propi a l’Altell, on es podran veure les seves maquetes i imatges. Per als qui vulguin aprofundir més en la feina d’aquests equips, l’espai Picasso mostra més en detall el plantejament dels projectes, amb plànols, documentació, imatges, etc.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dimarts 10 de maig a les 19 h amb la presència del degà del COAC, Lluís Comerón; el president del Barça, Josep Maria Bartomeu; i els equips d’arquitectes finalistes.

Paral·lelament a l’exposició, s’estan programant unes jornades a la Sala d’Actes del COAC en les quals els equips finalistes explicaran amb més detall el projecte presentat.