El meu millor error

El meu millor error

Quatre arquitectes ens parlen de les oportunitats dels errors, amb Josep Bunyesc (AxA), Victoria Garriga, Pablo Martínez i Benedetta Tagliabue (AxA)

Totes i tots cometem errors i no ens n’hauríem d’avergonyir; perquè, molt sovint, qui s’equivoca és que ha intentat fer alguna cosa diferent, fora de l’habitual, sense repetir a cegues una fórmula gastada que no li suposi gaires complicacions.

El món en què vivim es troba en un moment d’emergència climàtica i habitacional, i els i les arquitectes estem cridats a explorar maneres noves de fer arquitectura i de planificar el territori. No podem continuar fent exactament el mateix que hem anat fent fins ara, sense posar en dubte les nostres anteriors solucions. Ens toca mirar de fer coses diferents i, en aquest intent, quan projectem i planifiquem, segur que cometrem errors. Benvinguts, aquests errors; d’ells en podem aprendre moltes coses!

Expliquem-nos els errors els uns als altres, atrevim-nos a compartir tot el què hem intentat i que no ens ha anat prou bé. No pot ser que, només pel fet que una idea innovadora hagi acabat no funcionant, no ens atrevim a comentar-la entre col·legues.

No és aquest el moment de les vanitats personals, del lluïment de les certeses i dels èxits fàcils. És hora de compartir dubtes, interrogants, incerteses i fracassos.

Avui, amb quatre valentes i valents arquitectes, celebrarem plegats els seus propis errors; i amb coratge, rigor i bon humor, mitjançant una votació del públic, atorgarem, orgulloses i orgullosos, la COPA AL MILLOR ERROR ARQUITECTÒNIC 2024.


Data: 04/06/2024

Horari: A les 19 h

Espai: Sala Beckett | Sala de dalt

Preu: Activitat gratuïta

Reserva la teva entrada a reserves@salabeckett.cat