El Palau Robert exposa el llegat del dissenyador gràfic America Sanchez

El Palau Robert exposa el llegat del dissenyador gràfic America Sanchez

Un recorregut a partir del fons de l’Archivo Lafuente de Santander, complementat amb obres de col·leccions catalanes i reproduccions facsímils d’alguns treballs


El Palau Robert explica en una exposició la llarga i fecunda trajectòria del dissenyador gràfic America Sanchez, amb un estil eclèctic i inclassificable, i vinculat des de fa més de 50 anys a Barcelona. Un recorregut a partir del fons de l’Archivo Lafuente de Santander, complementat amb obres de col·leccions catalanes i reproduccions facsímils d’alguns treballs.

L’exposició “America Sanchez: clàssic, modern, jazz i tropical” es pot visitar del 23 d’octubre al 29 de febrer, a la Sala 3, organitzada per al Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya i l’Archivo Lafuente de Santander. N’és el comissari Juan Riancho, i el disseny és d’Albert Planas, col·laborador durant molts anys d’America Sanchez.

L’exposició s’estructura en els àmbits següents: De Buenos Aires a BarcelonaViatge a la utopiaEl boom del dissenyDisseny de marcaEstratègies gràfiquesArtista i Col·leccionar coses. Els set àmbits presenten una obra absolutament polièdrica i en ocasions molt difícil de classificar. Es tracta de generar un recorregut per set estades que transmeten el mateix nombre d’afers de l’artista i que d’alguna manera introdueixin l’espectador en un món creatiu ric i complex, però amb el qual ha conviscut.

Palau Robert de Barcelona

Del 23 d’octubre de 2019 al 23 de febrer de 2020, a la Sala 3

Més informació AQUI