Eleccions al COAC | tarda de debat

Eleccions al COAC | tarda de debat

12 de maig: debat electoral entre candidats

El dijous 12 de maig, les agrupacions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya han organitzat una Tarda de debat a la Sala Mirador de la seu de plaça Nova.

Serà una ocasió per donar veu a les candidatures als diferents òrgans  de govern, però també per donar veu a les demandes dels col·legiats. En aquest sentit, a banda dels debats, la jornada planteja un espai, l’Speaker’s corner, perquè els col·legiats puguin explicar -tant als candidats com a la resta de companys- les seves peticions per al proper mandat. 

Així mateix, els assistents a l’acte podran plasmar al mural d’idees “Digues la teva” els conceptes que es consideren clau per als propers quatre anys.

Programa de la Tarda de debat

15.30 h: Primer torn Speaker’s corner, per a col·legiats: per expressar davant dels companys i dels candidats les opinions sobre els temes de la professió que preocupen de cara a la propera legislatura.16 h: Debat entre els caps de llista de les dues candidatures de Junta Directiva de la Demarcació de Barcelona: Sandra Bestraten Castells i Pere Castelltort Sales. 

18 h: Pausa cafè i segon torn Speaker’s corner18.30 h: Debat entre els caps de llista de les tres candidatures a la Junta de Govern de la institució: Guillem Costa Calsamiglia, Carla Habif Hassid Bozzo i Manuel Ruisánchez Capelástegui

Els debats estaran moderats pel periodista Matías Salom.

Cada debat comptarà amb un torn obert de paraula per al públic, i les preguntes es podran formular des de la mateixa sala, a través del canal de Youtube -des d’on es retransmetrà l’acte en directe- o bé des de Twitter a través de l’etiqueta #eleccionscoac2022. 

Al final de la jornada se servirà un refrigeri a la mateixa Sala Mirador.

L’acte es podrà seguir de manera presencial o en línia. En ambdós casos, cal confirmar assistència.
– Inscripció per assistir de manera presencial
– Inscripció per fer el seguiment en línia

Eleccions COAC 2022: Tria qui et representa
Les eleccions del COAC, que es realitzaran el 17 de maig, serviran per escollir els òrgans de govern de tot el territori i els membres de l’assemblea de representants. Més de 10.000 col·legiats estan cridats a les urnes per exercir el seu dret a vot per triar les persones que, al capdavant del Col·legi, representaran el col·lectiu professional durant els pròxims quatre anys. La votació serà electrònica i es podrà fer tant de forma remota com presencialment als terminals electrònics que s’habilitaran a les diferents seus col·legials.

Vols conèixer amb detall quines són les candidatures i quins són els seus programes? Troba més informació aquí.

Vols recordar quin serà el sistema de votació i com obtenir les teves credencials de vot?
Consulta tota la informació aquí.