Exposició Permanent Àngel Badia i Camps a Puig-reig

Exposició Permanent Àngel Badia i Camps a Puig-reig


L’exposició permanent d’Àngel Badia i Camps s’inaugura el 13 d’abril a les 12h. a la Sala Ramon Llobet de la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig

Ara fa un any que Àngel Badia va transmetre la voluntat de cedir a Puig-reig, el seu poble natal, part de la seva obra. L’artista va oferir al municipi l’oportunitat de crear una exposició artística que contaria amb 41 dibuixos, dos quadres d’inspiració marina i un nu femení. Les obres van ser escollides per ell mateix i pel seu fill Jordi, soci d’AxA, i es van organitzar per etapes i per tècniques. L’explicació detallada de cada obra va ser feta durant el transcurs d’aquest any pel mateix artista i es va acordar en plenari que la cessió d’aquestes obres tindria una vigència de 25 anys.

Des del consistories vol agrair l’altruisme i la generositat de l’Àngel Badia i Camps i de la família per donar al municipi aquesta oportunitat. D’altra banda també es vol que aquesta exposició pugui convertir-se en un homenatge a la persona i a la carrera artística d’Àngel Badia i Camps.