Finalitza l’exposició itinerant del Seminari  ‘Arquitectura al Paisatge Pirinenc’ a la Demarcació de Lleida del CoAC

Finalitza l’exposició itinerant del Seminari ‘Arquitectura al Paisatge Pirinenc’ a la Demarcació de Lleida del CoAC

El recorregut de l’exposició dels projectes del Seminari Arquitectura al Paisatge Pirinenc, del cicle Arquitectura i Territori, organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura, acaba a la Demarcació del CoAC de Lleida, on es podrà visitar fins el dia 30 de desembre. Inaugurat a l’ETSA de Barcelona el dia 24 d’octubre, ha estat a Tremp i a la Seu d’Urgell.


Aquest curs va desenvolupar la seva activitat a Llessui, amb quatre propostes de projectes de la zona, centrant-se en la vivència d’una experiència directa d’estudiants i professors, a partir de l’acostament al territori i del coneixement de l’obra a treballar, amb la participació d’estudiants i arquitectes vinguts de Barcelona, Granada, Mendrisio i Pamplona, i amb conferenciants de renom durant la setmana.

Els temes de treball han estat:

1. Conversió d’una estructura inacabada a la muntanya de Roni en Centre d’Informació
2. Rehabilitació d’un paller per a centre social al poble d’Altron
3. Rehabilitació d’una antiga escola a Surp, Rialp com a centre cívic
4. Plaça Central de Llessui

A més de l’exposició, s’ha publicat amb la col·laboració de la Cooperativa Jordi Capell el recull de projectes, amb disseny editorial a càrrec de Carla Maideu, amb un total de 88 pàgines amb fotografies, plànols, fotografies de maqueta i altre material.

Foto: CoAC Demarcació de Lleida