GENÈRIC, amb Jordi Badia, Fuses-Viader i FernándezVivancos, setena sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: converses, trajectes, arquitectura’

GENÈRIC, amb Jordi Badia, Fuses-Viader i FernándezVivancos, setena sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: converses, trajectes, arquitectura’

El proper dijous 11 de gener a les 19h segueix el cicle organitzat des d’Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, al voltant de la temàtica GENÈRIC. La trobada serà a l’espai Barcelona Trespa Design Center, davant del Mercat del Born (c. de la Ribera, 5)

Hi participaran els estudis catalans de Jordi Badia (BAAS), Fuses-Viader i, des de València, FernándezVivancos. Procurarem aprofundir sobre l’apropiació d’allò genèric, com a recurs i eina tan per fer ciutat com per esdevenir pròpiament arquitectura, podent ser -i de fet, sent- un llenguatge en si mateix.

Moderarà la taula Ricardo Devesa, doctor arquitecte i professor a diverses escoles, com l’ETSAB, IAAC o Elisava, així com coeditor de diverses publicacions., Després d’una petita reflexió i mitjançant preguntes, intentarà esbrinar que podem trobar en el seu discurs que s’associi o colapsi amb allò genèric, i si això crea contradiccions o senzillament és tracta de contradiccions positives.

La trobada té una duració prevista de 1h 30min. L’aforament serà lliure fins a esgotar les places.

A l’acabament de l’acte, Trespa oferirà als assistents la beguda i els snacks de cortesia habituals.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu web@arqxarq.es