GUANYADOR DEL PREMI DEL 5È CONCURS DE DISSENY ARQUITECTES PER L’ARQUITECTURA – MILLORA D’UN PAS SOTERRAT A BADALONA

GUANYADOR DEL PREMI DEL 5È CONCURS DE DISSENY ARQUITECTES PER L’ARQUITECTURA – MILLORA D’UN PAS SOTERRAT A BADALONA

El dimarts 18 de desembre es va reunir el jurat del 5è Concurs de Disseny Arquitectes per l’Arquitectura – Millora d’un pas soterrat a Badalona,  que va fallar un guanyador i dues mencions especials del jurat pel total de feines presentades, destacant l’alta qualitat de les mateixes. El jurat el van formar el Diputat de Cultura Oriol Lladó, i els arquitectes Jon Montero i Màrius Quintana, designats per AxA.

Extracte de l’acta del jurat:

‘Es concedeix el premi del 5è Concurs de Disseny Arquitectes per l’Arquitectura al projecte presentat sota el lema ‘PASAJE POR LA RIERA’, valorant especialment que la proposta reconeix l’aigua com a element amb presència al lloc originàriament, donant continuïtat al passatge fins la platja i convertint la riera en un espai a cel obert o en un passatge amb serveis ampliant el pas sota la via cap a un costat. Junt amb aquesta mínima ampliació també millora la relació del pas subterrani existent amb els dos espais urbans de cada costat de la via del tren, amb una grada/talús a la plaça Ernest Lluch i les grades a l’espai esportiu, incorporant la pista com un espai urbà del passeig marítim’.

Els autors presentats sota aquest lema son Romain Lucas i Belén Ramos Jiménez

Les mencions són pels projectes presentats sota els lemes ‘PARC MEDITERRÀNIA’, de Alexandre Briñón García, Gemma Daunis Pexton, Lluís García Vidal i Josep Maria Iglesias Corsà, i ‘DE TERRE ENDINS, MAR ENLLÀ’, de Bernat Bastardas Llabot i Miguel Angel Hernandez Arias.

Podeu descàrregar l’acta completa del jurat ACTA_Jurat

Properament s’anunciarà l’acte d’entrega de premis i la publicació dels panells guanyador i mencionats del concurs.