Homenatge a RCR Arquitectes · Pritzker 2017

Homenatge a RCR Arquitectes · Pritzker 2017

Reconeixement a RCR Arquitectes per la seva contribució a la projecció de l’arquitectura catalana més enllà de les fronteres disciplinàries i territorials que els ha merescut el premi Pritzker 2017 i ser part en nombroses edicions del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe.

El Pavelló Mies van der Rohe acull un muntatge expositiu amb les maquetes, plànols, fotografies i projeccions de les set obres d’RCR arquitectes que formen part de la Col.lecció del Premi. Pots trobar-ne més informació a l’Arxiu on line.

L’acte central comptarà amb una presentació de Paul Dujardin (director general i artístic de Bozar, Brussel·les) de l’obra de Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, seguida d’una conversa entre Benedetta Tagliabue (membre del jurat del Premi Pritzker) i Esteve Bonell i Eduard Bru (jurats de les edicions 2001 i 2003 del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe) per posar en valor la seva arquitectura.

Organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Exposició del 10 al 18 de març al Pavelló Mies van der Rohe.

Organitzador: Fundació Mies van der Rohe
Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del
Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Lloc: Pavelló Mies van der Rohe