Inauguració _Export BARCELONA 'Social Housing in Urban Context’

Inauguració _Export BARCELONA 'Social Housing in Urban Context’

L’esdeveniment tindrà lloc els propers dies 5 y 6 de febrer a Ginebra.

Es tracta d’una ocasió molt valuosa per al procés d’internacionalització de l’arquitectura catalana i, en particular, de l’habitatge social de la ciutat de Barcelona. Aquesta edició del Cities Connection Project, comissariada per Xavier Bustos i Nicola Regusci en col·laboració amb la Maison de l’ architecure, ha aconseguit no només establir una connexió entre l’arquitectura i els arquitectes més destacats de Ginebra i Barcelona sinó també entre els representants institucionals i/o culturals de les dues regions.

 

 

EXPORTBARCELONA

 

 

Així succeirà que es trobin Vicente Guallart, que viatjarà a Suïssa per acompanyar la representació catalana i presentar l’exposició, i el seu homònim ginebrí Francesco Della Casa; així com Jordi Sellas  i Madeline Carey que tindran l’oportunitat de coincidir amb Joelle Comé, del Consell de Cultura de l’ Etat de Genève .

Durant l’acte es presentarà el catàleg de l’exposició, publicat per dpr-barcelona, que pretén ser el compendi més actualitzat de l’arquitectura destacada d’habitatge social dels últims 10 anys a la província de Barcelona.

Divendres 6, com s’explica en el programa, estan previstes les visites a edificis clau en la història de l’habitatge col·lectiu de Ginebra.