Liebman Villavecchia – Barcelona  QUART

Liebman Villavecchia – Barcelona QUART

Des de 1987, Eileen Liebman i Fernando Villavecchia (AxA) han produït una sèrie de projectes diversos des del seu estudi de Barcelona, Espanya, amb èmfasi en l’arquitectura residencial i la renovació d’edificis històrics en una varietat de contextos rurals i urbans

Us comuniquem la recent publicació de la monografia de Quart Verlag (Luzern, Suïssa) sobre el treball de l’estudi Liebman Villavecchia. Forma part de la seva col·lecció ‘D’aedibus international’ sobre arquitectura contemporània europea.


De aedibus international 28: Liebman Villavecchia – Barcelona , Quart Verlag, 29 x 22.5 cm, 88 pages,

Editor Heinz Wirz | Article de Jonathan Sergison

Fotografies de David Grandorge, Lourdes Jansana, Lorenzo Kárász i Michael Moran

Més informació AQUÍ


Liebman Villavecchia

Cooperativa Jordi Capell


DE AEDIBUS INTERNATIONAL

La sèrie De aedibus international pretén documentar i recopilar les inspiracions i la cultura arquitectònica dels arquitectes individuals a Europa.

Des de 1987, Liebman Villavecchia Arquitectos ha produït una sèrie de projectes diversos des del seu estudi de Barcelona, ​​Espanya, amb èmfasi en l’arquitectura residencial i la renovació d’edificis històrics en diversos contextos rurals i urbans. Amb els anys, han anat desenvolupant una obra amb una “reserva” especial i amb una atenció particular i mesurada a l’expressió espacial. Els projectes inclouen l’acurada restauració i adequació de la Casa Coderch Milá de Cadaqués de 1958 (2017) i de la Casa Sant Llorenç (2014) a les muntanyes de Lleida.

Heinz Wirz

Quart Verlag