Pantalla Pavelló: Blue Diversity

Pantalla Pavelló: Blue Diversity

El cicle Pantalla Pavelló ens porta cinema i debat d’arquitectura al Pavelló Mies van der Rohe

Amb l’estiu arriba el cicle Pantalla Pavelló que ens porta cinema i debat d’arquitectura amb projeccions fetes directament sobre el travertí del Pavelló Mies van der Rohe.

Sota el títol de “Blue Diversity” aquest cicle el compartim amb Cinemateket de Copenhagen, en el context de la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura UNESCO UIA i el Congrés UIA 2023. L’ha comissariat la directora del Festival d’Arquitectura de Copenhaguen, Josephine Michau també comissària del pavelló danès de la Biennal d’Arquitectura de Venècia amb el lema de «Imaginaris Costers».

Veurem tres pel·lícules ambientades en mars i oceans per parlar de la seva biodiversitat i de la nostra relació actual amb la concepció i gestió de l’aigua com a recurs vital. 

Comencem el dilluns 3 de juliol amb Moby Dick, de John Huston, com a mite modern del desig insaciable de la humanitat d’afirmar la nostra voluntat sobre el món natural, fins i tot davant del fracàs inevitable i l’autodestrucció.

El professor Søren Frank, expert en literatura comparada, autor de l’obra “A Poetic History of the Oceans”, president del consell assessor del Premi de Literatura Hans Christian Andersen i gran coneixedor de la literatura i cultura marítimes vinculat a l’establiment del camp de les Blue Humanities. posarà en context el mite de Moby Dick dins d’un marc històric i filosòfic més ampli, que enllaça l’habitatge, l’art i el regne oceànic.

Blue Diversity:
3 de juliol, 21:30 h: Moby Dick, de John Huston, VOSE Reserva entrades aquí.
7 d’agost 21:30 h: Drift, d’Helena Wittman. VOSE Reserva entrades aquí.
4 de setembre 21:00 h: Lords of Water, de Jérôme Fritel. VOSE Reserva entrades aquí.

Pots reservar les teves entrades aquí, abans que s’esgotin, per només 2€.
Obrim les portes a partir de les 21.15h

*tenim alguns seients especialment reservats pels que teniu el Carnet del Pavelló. Si el tens contacta aquí. Si el vols, pots comprar-lo aquí.

Més info AQUÍ